Deel deze pagina:

Werken bij UNO
Dat werkt lekker!
 


Bij UNO word je gewaardeerd om wat je bijdraagt. Niet alleen om wat je opbrengt. Zó eenvoudig is het. Al was het ook maar omdat het uiteindelijk maar om één ding draait: maximaal bijdragen aan goede ICT oplossingen voor onze klanten. Onze mentaliteit in een paar kernwoorden? Informeel, no nonsense, aanpakken, eerst denken dan doen, kansen pakken. Dat we investeren in mensen (en dus in jou!), uitdagend en afwisselend werk bieden en een goed pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden hebben spreekt voor zich. Interesse? Kijk snel hieronder naar de openstaande vacatures.


OPEN SOLLICITEREN

Natuurlijk kun je ook een open sollicitatie sturen aan UNO. We houden wel van een gezonde dosis ambitie en eigen initiatief!
Stuur je CV met motivatie naar UNO, t.a.v. Wilma Fijman, Park Hoornwijck 6b, 2289CZ, Rijswijk. Of mail vacature@uno.nl

 

Junior Sales

Voor onze salesafdeling zoeken we versterking voor de verkoopbinnendienst. Deze interne functie is ondersteunend aan de salesafdeling, maar je bent betrokken in het gehele bedrijf. Onderdeel van de werkzaamheden is het benaderen van nieuwe prospects en het maken van afspraken voor de accountmanagers. Daarnaast is het uitwerken van kleinere offertes en het inkopen en verwerken van goederen onderdeel van je takenpakket. Het onderhouden van relaties met leveranciers en partners, het administratief verwerken van orders etc. De functie is zeer divers en biedt ruime doorgroeimogelijkheden. Doorgroei naar accountmanagement is zeker een optie.

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact