Deel deze pagina:

Overige Diensten


WELCOME TO YOUR FUTURE WORKPLACE

WELCOME TO YOUR FUTURE WORKPLACE

Een continue programma waarin UNO helpt de digitale transformaties van organisaties vorm te geven.
UNO Quickscan

UNO Quickscan

Soms kan een frisse blik op je ICT omgeving heel verhelderend werken. Is je ICT omgeving nog wel up to date en voldoet het aan al je gebruikerswensen en eisen? Kunnen misschien de nodige kostenbesparingen gerealiseerd worden? Is de ICT omgeving goed genoeg beveiligd? UNO komt graag een keer langs voor een ICT Quick scan.
UNO CloudScan

UNO CloudScan

Duizelt het je soms ook voor de ogen bij alle Cloud oplossingen en technologieën waar de markt je mee bestookt. Bij UNO filteren we de zin uit de onzin...
UNO Configuratie & Asset Management

UNO Configuratie & Asset Management

Het bijhouden van IT Assets gaat verder dan een lijstje uit de boekhouding.
UNO Hard- & Software Verkoop

UNO Hard- & Software Verkoop

Door goed te luisteren naar de gebruikers wensen en eisen en de juiste vragen te stellen wordt de Hard & Software ingekocht die bij jou past.
UNO Technisch Accountmanagement

UNO Technisch Accountmanagement

Om technisch een nog beter proactief advies te kunnen geven werkt UNO met speciale Technische Accountmanagers. Zo ben je er altijd van verzekerd dat we weten wat er speelt.
UNO Helpdesk

UNO Helpdesk

Support lever je met een Team! Het belangrijkste contactpunt van onze organisatie is de Servicedesk. De gebruikers van ICT systemen hebben vragen of storingsmeldingen. Die willen ze meteen kwijt kunnen bij iemand die ze ook echt kan helpen. Wij geloven daarom in een echte skilled Servicedesk. Op die servicedesk zitten zowel junior als medior en senior engineers en opereren hierdoor als een hecht team.

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact